046. Orange

När jag för några år sedan upptäckte det som så populärt kallas för trail running, började jag springa väldigt mycket på vandringsleder. Jag har hunnit med åtskilliga mil av Skåneled, Bohusled, Vildmarksled, Sandsjöbackaled, Knalleled, Vittelfjällsled, Hyssnaled, Kungsled och Padjelantaled. Gemensamt för dessa är de orangea markeringarna man följer på träd och stolpar.

När man rör sig på vandringsleder letar blicken ständigt efter nästa markering och är man ute tillräckligt mycket kan man bli ganska färgskadad av allt det orangea. Jag har börjat uppmärksamma färgen även utanför lederna, till exempel i klädaffärer. Min blick har dragits till orangefärgade plagg jag tidigare aldrig skulle haft på mig. Jag har numera orange tröja, orange jacka och orange kalsonger. Att min ryggsäck är åt det orangegula hållet är nog heller ingen slump.

Av de drygt tre månader jag har kvar på vandringen är åtminstone två markerade med orange. Jag  har en känsla av att det kommer ha konsekvenser.

Uh-oh.

                 

 

Annonser

6 reaktioner på ”046. Orange

  1. Jag lyckades få lite lite färg på nederdelen av benen igår när jag satt i balkongöppningen. Rättare sagt, på fötterna och 1 decimeter upp på benet.
    En liten rand mellan väldigt vit hud och lite mer beige hud upptäcktes efter en timme. Nu får man ju jobba på resten av kroppen också! Med strumporna på uppenbarligen,

    Inte idag dock. För vi har bara… regn hos oss. (Gissa låten!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s